Varnsdorf: Rekonstrukce provozního objektu technických služeb pokračuje

04.03.2021 18:55

Práce na rekonstrukci provozního objektu v areálu Technických služeb města Varnsdorf se nezastavily ani v zimních měsících. Kompletně hotovo by mělo být do konce srpna letošního roku.

Varnsdorf: Rekonstrukce provozního objektu technických služeb pokračuje
Foto: Varnsdorf
Popisek: Varnsdorf

Jednou z větších investičních akcí, kterou město zahájilo v loňském roce a její dokončení přešlo do letošního roku, je kompletní rekonstrukce provozního objektu v areálu Technických služeb města Varnsdorf v ulici Svatopluka Čecha.

Anketa

Má vláda Andreje Babiše dovládnout do voleb?

85%
15%
hlasovalo: 20036 lidí

Budova, jenž se nachází naproti současné vrátnici, dříve sloužila jako zázemí pro zaměstnance. V prvním nadzemním podlaží se rekonstruují šatny s umývárnami, sociální zařízení, vznikne úklidová komora, ale také třeba serverovna. Druhé nadzemní podlaží dříve sloužilo jako herna stolního tenisu, poté bylo několik let prázdné. Rekonstrukcí se adaptuje na kancelářské prostory.

„Poté, co se dokončily nutné bourací práce se stavební firma pustila do nových rozvodů inženýrských sítí v celé budově. V prvním nadzemním podlaží se dokončily omítky stěn, probíhají obkladačské práce, byly osazeny nové vstupní dveře a probíhá instalace ústředního topení,“ říká na postup prací starosta města Roland Solloch.

Během realizace došlo k rozšíření stavebních prací o kompletní rekonstrukci střechy objektu. Může za to špatný stav střechy. Tím se navýšila i cena díla. „Když se dělníci pustili do práce, zjistili, že je střecha prohnutá a vazníky jsou nebezpečně daleko od sebe a hrozí propadnutí. Koncem února proběhla demontáž opláštění střechy a došlo k usazení nových vazníků,“ dodal Solloch.

Objekt zároveň projde zateplením. Rekonstrukce objektu tak z původních více než sedmi milionů korun vyjde zhruba na devět a půl milionů korun. Stavební práce provádí společnost KN-STAV s.r.o. s předpokládaným termínem dokončení v srpnu letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…