Velké Meziříčí: Rozhlédněte se z věže kostela

29.05.2022 21:17 | Tisková zpráva

Už jste viděli výstavu, která představuje historii samotné věže kostela i zajímavosti z okolí? V loňském roce měla svoji premiéru.

Velké Meziříčí: Rozhlédněte se z věže kostela
Foto: Velké Meziříčí
Popisek: Velké Meziříčí

Během výstupu na věž, kdy musíte zdolat 153 schodů, oceníte zastávku v každém patře, kde se výstava rozprostírá. Na ochozu vám bude odměnou výhled na město a jeho dominanty.

Věž je otevřená od středy 1. června do neděle 11. září 2022. Otevírací doba je od pondělí do soboty od 9 do 18 hodin, v neděli od 12 do 18 hodin. Kdo ví, třeba při návštěvě kostelní věže zjistíte nové informace nebo objevíte nový pohled na město.

V rámci mezinárodní kampaně Světový den bez tabáku připravilo Zdravé město Velké Meziříčí akci spojenou s protikuřáckou tematikou, která se nazývá „Vzhůru za čistým vzduchem". Od pátku 3. června do neděle 5. června 2022 zvou koordinátoři ze Zdravého města na věž kostela sv. Mikuláše. V uvedené dny je pro návštěvníky vstup na věž zdarma. Cílem akce je upozornit na rizika spojená s užíváním tabáku, na jeho škodlivost i důsledky. Přijďte vystoupat na ochoz věže kostela sv. Mikuláše a podpořit zdravý život bez kouření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…