Veselí nad Moravou: Přejezd v Zarazicích čekají v dubnu po sérii havárií opravy

25.03.2019 19:53

Železniční přejezd v Zarazicích (v blízkosti čerpací stanice ČSAD) čekají začátkem dubna z důvodu série nedávných havárií rozsáhlejší opravy a údržba.

Veselí nad Moravou: Přejezd v Zarazicích čekají v dubnu po sérii havárií opravy
Foto: Veselí nad Moravou
Popisek: Město Veselí nad Moravou

V návaznosti na uzavření přejezdu (viz předpokládané termíny oprav níže) bude vedena objízdná trasa obousměrně po silnici I/54 z Veselí nad Moravou přes Bzenec, dále po silnici II/426 přes Strážnici ke zpětnému napojení na silnici I/55. Pro bydlící v uzávěře a autobusy veřejné linkové osobní dopravy bude vedena přes areál Železáren. Na této místní objízdné trase bude z důvodu bezpečnosti v zúženém úseku dlouhém cca 200 m doprava řízena světelným signalizačním zařízením.

Dočasně budou bez náhrady zrušeny autobusové zastávky Lány, Náklí a Zarazice restaurace. Zastávka Crhounkova bude v obou směrech dočasně přeložena na objízdnou trasu na místní komunikaci za křižovatku se silnicí I/55.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…