Veselí nad Moravou: Veselští rodiče opět sadili lípy za narozené děti

20.11.2021 15:33 | Tisková zpráva

Neděle 17. října 2021 patřila Stromům života a nově narozeným veselským dětem. Město opět nabídlo rodičům možnost výsadby listnatých stromů a označení informativní cedulkou se jménem jejich dítěte. Sázení rozšiřuje tradiční vítání dětí do života, které probíhá vždy předchozí den v obřadní síni městského úřadu.

Veselí nad Moravou: Veselští rodiče opět sadili lípy za narozené děti
Foto: Veselí nad Moravou
Popisek: Město Veselí nad Moravou

V neděli 17. října přibyly ve Veselí nad Moravou další stromy života, konkrétně lípy a jasany. Město opět nabídlo rodičům možnost výsadby listnatých stromů a označení „jejich stromu“ informativní cedulkou se jménem dítěte. Sázení rozšiřuje tradiční vítání dětí do života, které probíhá vždy předchozí den v obřadní síni městského úřadu.

Starosta města Petr Kolář zdůraznil nezbytnost podobných akcí pro jejich edukativní charakter, kdy rodiče mohou ke stromům chodit s dětmi na procházky, ale také je učit péči o stromy a zeleň.

Tentokrát celá událost proběhla v lokalitě ve směru na Blatnici pod Svatým Antonínkem. Stromy života sadí radnice každý půlrok, vždy na podzim a na jaře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…