Vimperk: Hledá se kupec pro dřevěný kiosek na zimním stadionu

17.03.2015 6:31

Město Vimperk hledá zájemce na odkoupení dřevěného kiosku na zimním stadionu ve Vimperku. Záměr na jeho prodej schválili na svém posledním jednání vimperští zastupitelé.

Vimperk: Hledá se kupec pro dřevěný kiosek na zimním stadionu
Foto: Vimperk.cz
Popisek: Vimperk

Kiosek se nyní prodává obálkovou metodou. Zájemci mohou podat své písemné nabídky nejpozději do 13.4.2015 do 17 hodin v podatelně Městského úřadu Vimperk.

„Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude ujednání, že stavba bude z pozemku města odstraněna,“ uvádí Martin Kalous, vedoucí odboru hospodářského a bytového MěÚ Vimperk.

„Kiosek je dlouhá léta nevyužívaný a nezapadá do záměru dalšího využití areálu zimního stadionu,“ doplňuje Martin Kalous.
Uzavřená obálka s nabídkou musí být označena jménem, příjmením a adresou zájemce a nesmí chybět nápis „Záměr č. 15/8/20015 – neotvírat“.

„Předmětem prodeje je pouze dřevěná stavba. Pozemek pod stavbou zůstane města a po jejím odstranění bude upravený tak, aby sloužil potřebám areálu zimního stadionu,“ uzavírá Jaroslava Martanová, starostka města Vimperka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto.vimperk.cz

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…