Vsetín: Janišov dostane novou zastávku

18.03.2015 15:02

Na základě požadavků občanů místní části Janišov bude v dolní části tohoto údolí instalována v nejbližších dnech nová autobusová zastávka. Její stavba ale obyvatelům, kteří jí využívají, přinese krátkodobé omezení.

Vsetín: Janišov dostane novou zastávku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Po nové kryté zastávce volali občané Janišova již dlouho. V rozpočtu města na letošní rok proto bylo s prostředky na její pořízení počítáno. Nová zastávka by měla být postavena v nejbližších dnech. Nejprve je však nutné provést demontáž starého objektu a přípravu základů pro stavbu zastávky nové. „S demontáží původní zastávky se začne 16. března, vše by pak mělo být hotovo do konce měsíce. Po tyto dny tak nebudou moci občané Janišova zastávku využívat. Žádáme je o trpělivost, za niž budou odměněni novou prosklenou zastávkou opatřenou lavičkami, která jim zpříjemní čekání na jejich autobusový spoj,“ uvedl místostarosta Tomáš Pifka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestovsetin.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…