Vsetín: Květinový den na Valašsku bude letos 15. května

13.05.2019 21:10

Ve středu 15. května se uskuteční již 23. celostátní sbírka „Český den proti rakovině“, která je známá také pod názvem Květinový den. Liga proti rakovině Praha letos zaměřila zvýšenou pozornost především na prevenci rakoviny plic. Na Vsetíně se organizace sbírky již tradičně ujmou členky klubu ONKO-DUHA Vsetín.

Vsetín: Květinový den na Valašsku bude letos 15. května
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Členky klubu ONKO–DUHA, studenti a skauti budou prodávat kvítky měsíčku lékařského ve Vsetíně, Valašském Meziříčí, v Rožnově pod Radhoštěm, Karolince, Novém Hrozenkově, v Halenkově, na Hovězí a v dalších vesnicích vsetínského okresu.

„Získané prostředky budou využity na zlepšení života onkologických pacientů, k realizaci preventivních programů a na výzkum léčby rakoviny. Všichni, kdo do sbírky v minulých letech přispěli, si zaslouží velký dík. Pevně doufáme, že se nám i při jejím 23. ročníku podaří na minulé úspěchy navázat,“ uvedla za pořadatele z ONKO-DUHA Anna Plášková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…