Vsetín: Občané v centru férově posnídají a vysadí truhlíky

10.05.2019 17:58

Na více než 190 místech po celé České republice se v sobotu 11. května uskuteční piknik na podporu fairtradových, ale i lokálních pěstitelů. Lidé společnou snídaní z fairtradových nebo lokálních surovin dají najevo zájem o životy těch, kteří pěstují naše potraviny, a solidaritu s nimi. Přidá se i Vsetín. Již devátá Férová snídaně proběhne na náměstí Svobody od 10 do 12 hodin.

Vsetín: Občané v centru férově posnídají a vysadí truhlíky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Na stejném místě a také v okolí městského úřadu a na Smetanově ulici bude souběžně s Férovou snídaní probíhat výsadba květinových truhlíků. Stane se tak v rámci kampaně Adoptuj si svůj truhlík, kterou připravila vsetínská radnice ve spolupráci s Technickými službami města Vsetína, p. o.

Pořadatelé v této souvislosti upozorňují, že volné jsou ještě stále 2 truhlíky na Tyršově ulici u budovy zdravotnické školy. Zájemci je mohou adoptovat a rovnou v nich vysadit květiny i během sobotního dopoledne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Radnice reaguje na stav dukelského arboreta

7:04 Pardubice: Radnice reaguje na stav dukelského arboreta

Pardubický magistrát čelí v posledních měsících narůstajícímu tlaku ze strany obyvatel Dukly, kteří …