Vsetín: Startuje kurz, který vás naučí podnikat

07.03.2022 7:35 | Tisková zpráva

Město Vsetín ve spolupráci s projektem Podnikni to! spouští pro občany bezplatný kurz. Je určen všem, kteří mají v hlavě podnikatelský nápad, ale neví, jak ho zrealizovat, podnikatelům, kteří hledají novou inspiraci a jistotu při zavádění nových produktů nebo zájemcům, které podnikání láká, ale konkrétní nápad ještě hledají.

Vsetín: Startuje kurz, který vás naučí podnikat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Kurz bude probíhat jednou týdně po dobu pěti týdnů. První workshop odstartuje ve čtvrtek 31. března v budově „podnikatelského inkubátoru“ na Maštaliskách.

„Město chce spuštěním projektu Podnikni to! pomoci hlavně začínajícím podnikatelům. Měl by účastníky mimo jiné naučit, jak systematicky krok po kroku hledat a najít funkční nápad, otestovat jej, ověřit jeho potenciál a nastartovat finančně udržitelný projekt,“ vysvětlil starosta Vsetína Jiří Růžička.

Lektorkou a průvodkyní kurzu bude zkušená podnikatelka Jana Skalková. Díky jejímu vedení a zkušenostem se účastníci mimo jiné naučí, jak předcházet největším začátečnickým chybám v podnikání, díky praktickému zaměření budou mít také dostatek prostoru k vylepšení vlastních podnikatelských nápadů a projektů.

Anketa

Prožije český národ na území svého státu rok 2022 v míru?

52%
36%
12%
hlasovalo: 38559 lidí

Kurz je určený pro občany města i okolních obcí, pro zaměstnané, studenty i maminky na mateřské, či rodičovské dovolené.

Pět setkání bude probíhat vždy jednou týdně ve čtvrtek. První workshop proběhne 31. března v 17:30 v budově podnikatelského inkubátoru na Maštaliskách na Horním náměstí. Účast je díky podpoře města Vsetín a Zlínského kraje zdarma. Zájemci se můžou přihlásit na webu ZDE, na podstránce s názvem Podnikni to! na Vsetíně, nebo jednoduše napsat na e-mail platenikova@podniknito.cz.

Více informací najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ekofond jako základ nadstandardní péče o zeleň ve městě

16:14 Jihlava: Ekofond jako základ nadstandardní péče o zeleň ve městě

Ekofond je peněžní fond města Jihlavy, jež se zabývá distribucí finančních prostředků k provozu sprá…