Vsetín uzavře sezonu na Cyklostezce Bečva

24.09.2021 12:03 | Tisková zpráva

Tradiční formální uzavření sezony na Cyklostezce Bečva se uskuteční v sobotu 25. září. Bude mít obvyklou formu v podobě skupinové vyjížďky se souběžným startem ze Vsetína a Velkých Karlovic a cílem na Halenkově, kde bude připraven bohatý program.

Vsetín uzavře sezonu na Cyklostezce Bečva
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Skupiny cyklistů vyrazí do Halenkova z Velkých Karlovic a Vsetína v 10.15 hodin. V našem městě budeme startovat od splavu na Ohradě, kde se připojí i cyklisté z Valašského Meziříčí, které k nám dopraví cyklobus. Společně bychom měli dojet do Halenkova zhruba v 11 hodin,“ přiblížil vsetínský místostarosta Pavel Bartoň.

Ve sportovně-zábavním areálu u halenkovského fotbalového hřiště bude pro všechny připraven program, jehož součástí je ve 12.30 hodin losování tomboly. Losovat se budou registrační kartičky, jež účastníci obdrží na startu spolu s upomínkovým předmětem a poukazem na drobné občerstvení.

„V rámci programu se cyklisté mohou těšit na prezentaci Českého červeného kříže, střediska volného času Alcedo či týmu Hopsej.cz, který pobaví show se skákacími a balančními dopravními prostředky. Lákadlem zejména pro děti pak jistě bude skákací hrad a malování na obličej,“ vyjmenoval místostarosta Bartoň.

Pro ty, kteří se necítí na dlouhou trasu, je připraven cyklobus, a to z Valašského Meziříčí do Vsetína s odjezdem v 9.30hodin. Také z Halenkova pojede po ukončení akce cyklobus do Vsetína a Valašského Meziříčí. Po návratu na Vsetíně počká i na ty cyklisty, kteří přijedou z Halenkova po cyklostezce.

Rezervace cyklobusu je nutná na e-mailu dobesova.mikroregion@gmail.com nebo na tel. č.: 571 674 339.

V případě nepřízně počasí se akce nekoná!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…