Vsetínský web usiluje o Zlatý erb

21.02.2011 9:49

Město Vsetín i letos přihlásilo své internetové stránky do krajského kola 13. ročníku soutěže Zlatý erb. Soutěž, ve které se Vsetín v uplynulých letech umísťoval na předních příčkách, vyhlašuje Zlínský kraj ve spolupráci se stejnojmenným občanským sdružením.

Vsetínský web usiluje o Zlatý erb

Svůj hlas můžete vsetínskému webu dát i vy, a to prostřednictvím ikonky umístěné na titulní stránce webu www.mestovsetin.cz.

Město Vsetín i letos přihlásilo své internetové stránky do krajského kola 13. ročníku soutěže Zlatý erb. Soutěž, ve které se Vsetín v uplynulých letech umísťoval na předních příčkách, vyhlašuje Zlínský kraj ve spolupráci se stejnojmenným občanským sdružením. Svůj hlas můžete vsetínskému webu dát i vy, a to prostřednictvím ikonky umístěné na titulní stránce webu www.mestovsetin.cz.

Cílem soutěže je podpořit modernizaci místních samospráv prostřednictvím rozvoje informačních služeb na internetu a mohou se jí zúčastnit města a obce se svými oficiálními webovými stránkami, elektronickými službami a turistickými webovými prezentacemi.

„Smysl soutěže však nespočívá jen ve vlastním srovnání webů měst a obcí. Soutěž rovněž poskytuje jejich webmasterům a provozovatelům užitečné informace a hodnocení pro další zlepšování," uvedl hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák.

V krajských kolech hodnotí porota takzvané povinně zveřejňované informace, kvalitu úřední desky podle správního řádu, rozsah zveřejněných dalších informací, názornost ovládání webu, navigaci a přehlednost stránky, výtvarné zpracování a bezbariérovou přístupnost.

Hlavní ceny budou v krajském i celostátním kole uděleny v následujících kategoriích: Nejlepší webové stránky města, Nejlepší webové stránky obce a Nejlepší elektronická služba. Nejúspěšnější weby z krajských kol pak postoupí do celostátního finále.

S účastí v této soutěži má Vsetín dobré zkušenosti, neboť patří v rámci kraje mezi ty úspěšné. V roce 2007 skončil v krajském kole třetí, o rok později v krajském kole na prvním a v celostátním na šestém místě. V roce 2009 vyhodnotila porota v krajském kole naše stránky jako druhé a navíc městský web získal třetí příčku v soutěži o nejlepší elektronickou službu. Loni web www.mestovsetin.cz opět v kraji zvítězil a v celostátním finále obsadil šesté místo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestovsetin.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…