Vstupenkové balíčky na Smetanovu Litomyšl budou v prodeji od konce února

26.02.2018 16:02

Jubilejní Smetanova Litomyšl se bude konat po dobu čtyřiadvaceti dní od 14. června do 7. července. Přinese čtyřicet představení a koncertů, ale i celou řadu dalších doprovodných aktivit.

Vstupenkové balíčky na Smetanovu Litomyšl budou v prodeji od konce února
Foto: Archiv
Popisek: Litomyšl

Vstupenky bude možné získat online na www.ticketportal.cz a www.smtanovalitomysl.cz, osobně na všech prodejních místech Ticketportalu a telefonicky na čísle 461 616 070 od desáté hodiny dopolední 7. března. Už úderem desáté hodiny 28. února ale bude možno přednostně zakoupit vstupenkové balíčky, jejichž pořízením návštěvník získá lístky na stejná místa v hledišti hned na několik pořadů. Letos lze vybírat ze čtyř balíčků. Předprodej balíčků skončí 6. března.

První balíček obsahuje vstupenky na dny 15., 16. a 17. června a jeho zakoupením zhlédnete premiéru mimořádného projektu Český poutník, světoznámého tenoristu Javiera Camarenu a vyslechnete dílo Paula McCartneyho Ecce Cor Meum. S druhým vstupenkovým balíčkem se můžete těšit na Balet Gala 60 (22. června), krásnou operu Maškarní ples (23. června) od Giuseppe Verdiho a koncert Osudová léta 1918 a 1968 (24. června), připomínající 100. výročí vzniku republiky a 50. výročí okupace Československa. V pořadí třetí balíček obsahuje hned dvě opery – Gounodova Fausta a Markétu (29. června) a Janáčkovu Její pastorkyňu (30. června). Trojlístek pořadů doplňuje Tonkünstler Orchester (1. července). Vstupenkový balíček číslo čtyři dává možnost navštívit Mefistofela (5. července), operu Arrigo Boita, a získat výjimečný Haydnpass (6. července). Jde o projekt, kdy bude během celého dne znít v podání vynikajících sólistů a orchestru Česká Sinfonietta od rána až do noci Haydnova hudba. Třetí pořad v balíčku je Velké finále plné překvapení (7. července) s hudebními trvalkami i objevy, programovými jistotami i sázkami na riziko. Zakoupením tohoto balíčku návštěvník Smetanovy Litomyšle obdrží vstupenky hned na pět pořadů, protože Haydnpass obsahuje tři koncerty.

Celý program Smetanovy Litomyšle, včetně jednotlivých balíčků, najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…