Výběrové řízení na ředitele Galerie hl. m. Prahy, PIS a FOK

18.07.2012 14:44

Rada hlavního města Prahy vyhlašuje výběrové řízení na obsazení funkce ředitele příspěvkové organizace Galerie hl. m. Prahy. Toto místo, bude po odchodu Milana Bufky, který končí ve funkci ředitele, od 31. srpna 2012 neobsazeno. Město také vyhlašuje výběrové řízení na ředitele Symfonického orchestru hl. m. Prahy FOK a Pražské informační služby (PIS). Tato místa budou od 18. 7. 2012 neobsazena.

Výběrové řízení na ředitele Galerie hl. m. Prahy, PIS a FOK
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pražský hrad

„Vzhledem k tomu, že se pan Bufka vzdává funkce ředitele Galerie hlavního města Prahy k poslednímu srpnu, bude na tuto vedoucí pozici vyhlášeno výběrové řízení,“ řekl radní Václav Novotný (TOP 09).

 

Oznámení o vyhlášeném výběrovém řízení bude uveřejněno na elektronické Úřední desce magistrátu, na webových stránkách odboru zahraničních vztahů v oblasti kultura a v denním tisku.

 

„V případě, že pan Milan Bufka skončí pracovní poměr v organizaci spolu se vzdáním se funkce ředitele k 31. srpnu 2012, povede organizaci s účinností od 1. září 2012 do doby jmenování nového ředitele Galerie hlavního města Prahy statutární zástupce Eva Smolíková,“ vysvětlil radní Václav Novotný.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.