Vyškov: Podzimní novinky v TIC - platba kartou, nové suvenýry i „bar“ pro pejsky

27.09.2023 16:14 | Tisková zpráva

„Kartou pouze vstupenky na představení,“ skoro každodenní odpověď pracovnic Turistického informačního centra Vyškov u pokladny. Od poloviny září jsou konečně vyslyšeny prosby většiny turistů a v infocentru lze platit za veškerý sortiment bezhotovostně.

Vyškov: Podzimní novinky v TIC - platba kartou, nové suvenýry i „bar“ pro pejsky
Foto: Vyškov
Popisek: Vyškov

Dlouho očekávaný platební terminál není jedinou novinkou, kterou si v TIC na letošní sezonu přichystali. „Novým a už teď oblíbeným suvenýrem je určitě velká mléčná čokoláda s přebalem plným fotek z našeho města, “ uvedla referentka infocentra Michaela Kaňová.

Anketa

Zvládl podle vašeho názoru moderátor ČT Jakub Železný páteční debatu s Miroslavem Ševčíkem v Událostech, komentářích?

1%
98%
hlasovalo: 11915 lidí

Zájemci v nabídce dále najdou dřevěné magnety a přívěsky na klíče s folklorním motivem. „Za zmínku stojí i série pohledů od talentovaného fotografa Jakuba Machaly. Na pohledech je račický zámek, drnovická rozhledna, větrný mlýn v Ruprechtově nebo kaple sv. Cyrila a Metoděje v Hamiltonech,“ vyjmenovala Kaňová.

Díky každoročnímu krajskému dotačnímu programu Podpora zkvalitnění služeb TIC v Jihomoravském kraji je také infocentrum vybaveno novými stojany na letáky, desinfekční stanici, a především napájecí stanicí pro psy. „Takzvaný dog bar se dvěma miskami vody přes teplé měsíce umisťujeme venku před infocentrem, v zimním období ho vždy pejsci najdou u nás vevnitř na chodbě, “ doplnila referentka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…