Vysoká škola logistiky otevře v Písku bakalářské studium

29.02.2016 14:15

Vysoká škola logistiky o.p.s., neuniverzitní soukromá vysoká škola, která jako jediná v České republice nabízí bakalářské vzdělávání ve studijním programu Logistika, akreditované pod skupinou technické vědy, má záměr zahájit vzdělávání v edukačním centru v Písku.

Vysoká škola logistiky otevře v Písku bakalářské studium
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

„Záměr vyučovat bakalářský studijní program v Písku vychází z dlouhodobé strategie školy zaměřené na spolupráci s praxí a poptávce po tomto technickém vzdělávání v daných regionech,“ říká Ivan Barančík, rektor Vysoké školy logistiky o.p.s. v Přerově.

Ve městě Písek Vysoká škola logistiky o.p.s. navazuje spolupráci s Technologickým centrem Písek s.r.o., v jehož objektech bude realizována výuka kombinovanou formou. Technologického centrum Písek s.r.o. pronajme vysoké škole učebny s moderním vybavením a příjemným zázemím pro studenty i přednášející.

První ročník s třiceti až čtyřiceti studenty by se měl otevřít od nového Akademického roku 2016/2017. „Rozhodně tento záměr podporujeme. Ve městě a jeho blízkém okolí má sídlo několik významných firem, kde předpokládáme, že se uplatní absolventi studijního programu Logistika a se kterými chce vysoká škola spolupracovat při výuce tak, aby se do teoretické části výuky dostaly praktické poznatky a zkušenosti. Navíc bychom rádi s vysokou školou společně rozvíjeli koncept Smart City Písek, ve kterém je doprava jedním ze základních pilířů,“ říká místostarosta Josef Knot. (TOP09)

Vysoká škola logistiky o.p.s. má akreditované i navazující inženýrské studium v programu Logistika se studiem v Praze, jehož úspěšní absolventi mohou pokračovat v doktorském studijním programu Logistika na spolupracující Fakultě dopravy ČVÚT Praha.

Vysoká škola logistiky o.p.s. předpokládá, že studium logistiky v Písku najde své zájemce a technická vzdělanost přispěje i k rozvoji regionu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

Navrácení Ukrajinců

Proč by měli Ukrajinci, kteří už na Ukrajině nežijí třeba 20 let jít nyní za Ukrajinu bojovat? Nebo i ti, co jít bojovat nechtějí z jakýchkoliv důvodů, proč je nutit? Navíc nechápu to, že nejdřív jste vehementně podporovali přijetí uprchlíků z Ukrajiny a teď je zas tlačíte k návratu. Zamýšlel jste s...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: MŠ Mozaika na Závodu míru se pyšní novým stravovacím provozem

19:06 Pardubice: MŠ Mozaika na Závodu míru se pyšní novým stravovacím provozem

V MŠ Mozaika byla úspěšně dokončena rekonstrukce hospodářského pavilonu. Tento projekt modernizoval …