Zapojte se do výběru priorit v oblasti Rodinné politiky města Znojma

04.09.2015 13:40

Podpora rodin a vytváření podmínek pro soužití všech věkových skupin patří mezi klíčová témata rozvoje města Znojma. V letošním roce je realizována řada akcí, jejichž cílem je zdůraznit význam rodiny a společně hledat cesty a možnosti pro vytváření zdravého a příznivého prostředí pro všechny generace. S tím souvisí také snaha vytvořit koncepci dalšího směřování rodinné politiky města Znojma.

Zapojte se do výběru priorit v oblasti Rodinné politiky města Znojma
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Vzhledem k tomu, že aktivity zaměřené na podporu rodin se dotýkají většiny obyvatel našeho města, je důležité plánování rodinné politiky předložit k veřejné diskusi. Z jednání s místními odborníky z oblasti školství, sociální, zdravotnictví, psychologie, prevence aj., vzešlo několik důležitých témat. Vybírat priority lzev průběhu měsíce září, a to prostřednictvím ankety na internetových stránkách města Znojma ZDE nebo vyplněním tištěných anketních lístků

Vybrané priority budou sloužit jako jeden z podkladů ke zpracování Koncepce rodinné politiky města Znojma na období 2016 – 2019. V Koncepci pak budou stanoveny hlavní priority a opatření, prostřednictvím nichž dojde k jejich naplňování.

O výstupech ankety a dalších aktivitách realizovaných v rámci Rodinné politiky města Znojma budeme občany průběžně informovat. Bližší informace lze získat na Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu Znojmo v budově na nám. Armády 8, Znojmo.

Cílem rodinné politiky ve městě Znojmě je vytvořit komplexní systém podpory rodin tak, aby zde bylo prostředí přívětivé k naplnění poslání rodin. Podporovat vznik funkčních rodin, kvalitu rodinného života a vhodných podmínek pro rodiny tak, aby jejich členům bylo umožněno naplňovat rodičovské i profesní životní plány.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Střeleckou soutěží veteráni uctili padlé vojáky

10:28 Liberec: Střeleckou soutěží veteráni uctili padlé vojáky

Dne 21. května 2024 se na semilské střelnici uskutečnil 17. ročník Memoriálu ppor. Petra Šimonky – o…