Žatec: Zahrada školky U Jezu v novém

23.01.2019 20:38

Zahrada MŠ U JezuV průběhu měsíce prosince byla dokončena úprava zahradních prostor mateřské školy U Jezu a to instalací osmi objektů, které byly odsouhlasené v projektové dokumentaci v rámci projektu „Zahrada pro Zvídálky – učíme se od přírody“, na který dostala školka dotaci od Státního fondu životního prostředí ČR.

Žatec: Zahrada školky U Jezu v novém
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Zahradu tak zkrášlují nové stavební prvky, jejichž cílem je podporovat a rozvíjet u dětí environmentální poznatky a touhu po poznávání přírody. Všichni už se netrpělivě těšíme na příchod jara, kdy příroda procitne ze zimního spánku a budeme tak moci pozorovat první známky života z rostlinné i živočišné říše.

Věříme, že nově vybudované objekty splní svůj účel a napomohou tak dětem k prohloubení smyslového vnímání, rozvoji poznávacích procesů a vztahu k přírodě vůbec.

Děkujeme Státnímu fondu životního prostředí České republiky za investiční dotaci ve výši 500 000 Kč na zmíněný projekt a městu Žatec za poskytnutí účelové investiční a neinvestiční dotace. Zároveň náš dík patří všem, kteří se podíleli na realizaci celé rekonstrukce.

Lucie Sirůčková za MŠ U Jezu

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …