Zdravé město Jihlava rozdělilo peníze

08.05.2017 12:40

Dotační program Zdravého města Jihlavy je systém finanční podpory partnerským organizacím, institucím i aktivním občanům, kteří chtějí přispět k naplňování cílů Zdravého města a MA21 dílčí akcí, aktivitou či programem, a to na základě zpracovaného projektu.

Zdravé město Jihlava rozdělilo peníze
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

300 tisíc korun pro 18 projektů

Dotační program Zdravého města Jihlavy je systém finanční podpory partnerským organizacím, institucím i aktivním občanům, kteří chtějí přispět k naplňování cílů Zdravého města a MA21 dílčí akcí, aktivitou či programem, a to na základě zpracovaného projektu.

V únoru byla vypsána 1. výzva na aktivity realizované v období od 15.2. do 31.12.2017. Maximální výše dotace na jeden projekt činí 20.000 korun. Komise Projektu Zdravé město a MA21 doporučila a Rady města Jihlavy schválila osmnáct žádostí v celkovém objemu 300 tisíc korun. Podpořeny byly jak tradiční akce jako např. strollering, Seniorem v pohodě, biojarmark, tak i nové aktivity Labyrintem v nás, S Bílým kruhem do bezpečí, S obezitou si poradíme atd.

Více informací týkajících se dotačního programu lze nalézt na www.jihlava.cz/zdravemesto.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…