Zlín: Autobusy v Malenovicích dočasně vynechají zastávku Sokolovská

18.02.2021 15:03

Z důvodu stavebních prací v ulici B. Smetany ve Zlíně-Malenovicích bude po dobu pěti dnů částečně změněna trasa autobusové linky MHD č. 51. Ve dnech 22. – 26. února 2021 nebude obsluhována zastávka Sokolovská.

Zlín: Autobusy v Malenovicích dočasně vynechají zastávku Sokolovská
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Od pondělí 22. února bude v ulici B. Smetany ve Zlíně-Malenovicích probíhat oprava plynovodní přípojky a ulice bude do 26. února pro průjezd autobusů MHD uzavřena. Autobusy linky č. 51, která je tudy vedena, budou dočasně odkloněny na výlukovou trasu přes ulici Zabrání a Jarolímkovo náměstí a na standardní trasu se napojí na zastávce Malenovice-hřiště. Linka 51 tak vynechá zastávku Sokolovská. Časy odjezdů se nezmění.

Posledním spojem, který pojede po standardní trase včetně zastávky Sokolovská, bude v pondělí 22. února autobus s odjezdem v 7:05 z Malenovic-točny. Výluka by předběžně měla trvat do pátku 26. února do 16 hodin. Pokud to však umožní klimatické podmínky a postup prací, mohla by být výluka ukončena už během čtvrtka 25. února.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…