Zlín: Dobrovolníci uklidí okolí cyklostezky do Otrokovic. Přidáte se?

24.03.2023 15:13 | Tisková zpráva

Letošní Apríl bude také ve znamení úklidu. Organizátoři výzvy Do práce na kole za Zlín a Otrokovice se v rámci akce Ukliďme Česko domluvili na vyčištění okolí cyklostezky, která spojuje obě sousední města.

Zlín: Dobrovolníci uklidí okolí cyklostezky do Otrokovic. Přidáte se?
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Sraz dobrovolníků ze Zlína bude v sobotu 1. dubna v 9.30 hodin v Malenovicích. Pro účastníky, kteří se sejdou u cyklostezky v Tečovické ulici (poblíž zastávky MHD) jsou zajištěny pytle i rukavice. Na závěr bude u altánku vedle splavu před otrokovickým sídlištěm Trávníky připraven teplý čaj, káva a špekáčky k opékání. K dispozici bude i voda a mýdlo na umytí rukou.

Úklid u cyklostezky patří k doprovodným akcím motivační výzvy Do práce na kole, koloběžce, pěšky, nebo poklusem 2023. Zájemci z firem, institucí i jednotlivci se do ní mohou ještě do 30. dubna zaregistrovat. Vše o této soutěžní akci se dozvíte ZDE.

Spolek Ukliďme Česko nedávno představil novou odpadovou aplikaci www.kamsnim.cz, jež má přispět ke snížení množství černých skládek i odpadků v přírodě. Aplikace poradí, kde můžete v okolí legálně a většinou i bezplatně odevzdat jak běžný odpad z domácnosti, tak i třeba prošlé léky, pneumatiky, vysloužilé elektro, baterie, světelné zdroje, velkoobjemový či nebezpečný odpad. Mapa projektu už obsahuje 110 tisíc takových míst.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…