Zlín: Hledá se Zasloužilý senior roku 2022

22.05.2022 18:33 | Tisková zpráva

Statutární město Zlín přijímá nominace na titul Zasloužilý senior roku 2022. Ocenění si odnese pět kandidátů, kteří jsou svým aktivním přístupem k životu a zapojením do činnosti komunity a i ve vyšším věku inspirací a přínosem pro své okolí.

Zlín: Hledá se Zasloužilý senior roku 2022
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Nominaci může podat kdokoliv z řad veřejnosti, podmínkou je pouze trvalé bydliště kandidáta na území statutárního města Zlína. V návrhu je nezbytně nutné uvést jméno a příjmení kandidáta, kontakt na něj (nejlépe telefonický, popř. e-mailový) a stručný popis jeho zásluh. Je rovněž nutné poznamenat, že s předáním těchto údajů pro uvedený účel kandidát souhlasí.

Členové Komise sociální a pro zdravotně postižené Rady města Zlína vyberou 5 seniorů, kterým bude v rámci tradičního divadelního představení pro seniory předán pamětní list a drobný dárek.

Návrhy na jmenování shromažďuje do pátku 29.7.2022 sekretariát Odboru sociálních věcí Magistrátu města Zlína, tř. T. Bati 3792, 2. etáž. Kontakt: Dana Piškulová, tel. 577 630 801, e-mail: danapiskulova@zlin.eu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…