Zlín: Katalog má pomoci firmám v regionu navázat nové obchodní vztahy

07.04.2012 14:39

Technologické inovační centrum Zlín s.r.o. vydává unikátní Katalog firem Zlínského kraje. Cílem katalogu je prezentace kraje jako významného průmyslového regionu, navazování nových obchodních příležitostí na tuzemských i zahraničních trzích a podpora a posílení exportu regionálních firem. Součástí katalogu je CD ROM s jeho offline prezentací.

Zlín: Katalog má pomoci firmám v regionu navázat nové obchodní vztahy
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Katalog bude ve spolupráci s partnerskými institucemi využíván a distribuován při podnikatelských misích do zahraniční, při prezentacích na veletrzích, obchodních setkáních i na mezinárodních konferencích. Současně bude umístěn u partnerů: Krajské hospodářské komory Zlínského kraje, Okresních hospodářských komor Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž a Vsetín, Svazu průmyslu a dopravy ČR, České agentury na podporu exportu Czechtrade, Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest a u obchodních radů v rámci obchodního zastoupení ČR v zahraničí. Bude také sloužit pro zájemce z řad zahraničních investorů uvažujících o investicích ve Zlínském kraji jako přehledný materiál o hlavních odvětvích podnikání a technologickém potenciálu firem v regionu.

"Věříme, že se katalog stane živou databází, ve které budou vyhledávat informace zahraniční firmy, které chtějí v regionu investovat nebo nakoupit určité výrobky či služby," říká jednatelka Technologického inovačního centra Daniela Sobieská a zároveň dodává: "Katalog je k dispozici ve dvojjazyčné česko-anglické mutaci a v letošním roce plánujeme její rozšíření do dalších jazyků." Prezentace tištěného katalogu je podpořena online verzí dostupnou na doménách www.katalogfiremzk.cz a www.zlinregioncompanies.com. Zde je možné vyhledávat firmy dle oboru, ve kterém působí či do kterého oboru dodávají své výrobky a služby. Firmy se zde mohou zároveň registrovat a poté si přes klientské rozhraní svůj firemní profil editovat, přidávat výrobky či služby včetně fotodokumentace, a tím udržovat informace o své společnosti neustále aktuální.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

16:31 České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

V pořadí už jedenáctý extraligový titul získali volejbalisté Českých Budějovic, když ve čtvrtém finá…