Zlín: Magistrát dostal tisíc respirátorů pro sociální služby

10.02.2021 21:23

Tisíc respirátorů FFP2 daroval poslanec Marek Novák organizacím působících v sociálních službách statutárního města Zlína, učinil tak prostřednictvím primátora města Jiřího Korce. Rozhodl se tak v době, kdy jsou respirátory potřebné k zajištění péče o klienty i bezproblémového chodu organizací.

Zlín: Magistrát dostal tisíc respirátorů pro sociální služby
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

"Dobře vím, jak náročnou práci, lidé v sociálních službách odvádějí. Respirátory této kategorie jsou nyní v sociálních službách nezbytné z důvodu ochrany pracovníků a klientů. Proto jsem neváhal a rozhodl jsem se pomoci. Respirátory jsem nakoupil a pro sociální služby je daruji," vysvětlil Marek Novák. O rozdělení jednotlivým organizacím následně rozhodně samotné město dle aktuálních potřeb, k tomu dal poslanec volnou ruku.

„Za dar v podobě respirátorů velmi děkujeme. Tyto jsme ihned předali Odboru sociálních věcí, který nyní bude řešit distribuci mezi nejpotřebnější skupiny obyvatel města,“ ocenil dar primátor města Jiří Korec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.