Zlín: Město zve na večerní vycházky

08.07.2017 6:32 | Zprávy

Městský odbor životního prostředí pořádá dvě večerní komentované vycházky za zvířecími obyvateli Zlína. Tentokrát se uskuteční v pátek 14. července na Bartošově čtvrti a v neděli 16. července v Malenovicích.

Zlín: Město zve na večerní vycházky
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Exkurze pro veřejnost povede Lenka Pechová z oddělení ochrany přírody, spolu se zoologem Evženem Tošenovským. V programu nabídnou poznávání rorýsů, jiřiček a dalších druhů městských ptáků na hnízdištích. Zároveň účastníky seznámí s různými druhy ochrany ptáků žijících ve městech – například při zateplování budov, před kolizemi se skly, sloupy a dráty elektrického vedení. Po setmění přijdou na řadu ukázky moderních metod používaných při výzkumu a praktické ochraně netopýrů (batdetektory) a ukázka hendikepovaných netopýrů ze záchranné stanice.

Svoji účast je nutné přihlásit na telefonu 604 220 462 formou sms zprávy. Z důvodu velkého zájmu a omezené kapacitě prosí organizátoři zájemce o rezervaci pouze jedné vycházky.

Sraz na akce je ve 20 hodin na Bartošově čtvrti, ulice Kneslova ve směru na Paseky, procházka v Malenovicích startuje ve stejný čas od kulturního domu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká Lípa: Město má vlastní technické služby

11:33 Česká Lípa: Město má vlastní technické služby

Českolipští zastupitelé schválili na svém červnovém jednání založení společnosti Technické služby mě…