Zlín: Městská zeleň spouští plánované rekonstrukce

09.04.2021 12:09

Odbor městské zeleně Magistrátu města Zlína spouští plánované rekonstrukce v centrální části města a místní části Klečůvka.

Zlín: Městská zeleň spouští plánované rekonstrukce
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Na Štefánikově ulici ve Zlíně bude od dubna do června probíhat rekonstrukce stávajícího hřiště č. 60. Rekonstrukce bude spočívat v obnově asfaltového povrchu včetně podkladních vrstev, osazení nových obrubníků a výměně záchytných sítí.

Anketa

Má premiér Babiš na vlastní pěst shánět vakcíny i vysoko nad rámec cen, které vyjednala EU?

78%
22%
hlasovalo: 11678 lidí

Akce se realizuje na základě dlouholetých požadavků místních obyvatel. Se stavbou je spojena částečná uzavírka provozu na pozemní komunikaci a úplná uzavírka komunikace pro pěší.

Kompletní výměny se dočká i zastaralý zastávkový přístřešek v místní části Klečůvka. „Součástí rekonstrukce, která se bude realizovat od dubna do června letošního roku, bude i předláždění zpevněné plochy. Jedná se o další etapu stavby navazující na akci „Úprava prostoru za obchodem ve Zlíně-Klečůvce“, která byla provedena v loňském roce,“ sdělila Eliška Gášková, referentka odboru městské zeleně. Po dobu provádění stavby bude autobusová zastávka přesunuta ke zpevněné ploše před bývalou prodejnou. Stavba si vyžádá úplnou uzavírku komunikace pro pěší a částečnou uzavírku provozu na pozemní komunikaci. Po dokončení stavby bude v okolí zastávky provedeno zatravnění, výsadba kvetoucích keřů, trvalek a okrasných trav.

Za dočasná omezení v rámci obou rekonstrukcí se omlouváme a děkujeme za pochopení. Věříme, že s výsledky rekonstrukce budou obyvatelé dotčených městských částí spokojeni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…