Zlín: O jarních prázdninách bude jezdit MHD s omezením

08.02.2023 15:47 | Tisková zpráva

Na platnost jízdních řádů pro školní prázdniny v pracovních dnech od 13. do 17. února 2023 upozorňuje cestující Dopravní společnost Zlín – Otrokovice.

Zlín: O jarních prázdninách bude jezdit MHD s omezením
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Otrokovice má ve svých jízdních řádech zapracován režim dopravy pro období školních prázdnin (prostřední sloupec časových údajů v zastávkových jízdních řádech, který je nadepsaný „Školní prázdniny“). Z důvodu menší poptávky po dopravě je v těchto pracovních dnech kapacita MHD asi o deset procent omezena.

Anketa

Je správné uvažovat o tom, že čtyřicátníci půjdou do důchodu v 68 letech?

11%
85%
hlasovalo: 21914 lidí

Podle jízdních řádů „Školní prázdniny“ budou jezdit trolejbusy a autobusy ve Zlíně a Otrokovicích také v době letošních jarních prázdnin, tedy v pracovních dnech od 13. do 17. února 2023.

Víkendový provoz se v souvislosti se školními prázdninami nemění a je veden trvale podle třetího sloupce časových údajů zastávkových jízdních řádů.

Platnost jízdních řádů pro školní prázdniny je zapracována i v elektronických jízdních řádech a informačních systémech a cestujícím, kteří je používají, se v uvedených dnech automaticky budou vyhledávat odjezdy spojů v prázdninovém režimu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Radnice reaguje na stav dukelského arboreta

7:04 Pardubice: Radnice reaguje na stav dukelského arboreta

Pardubický magistrát čelí v posledních měsících narůstajícímu tlaku ze strany obyvatel Dukly, kteří …