Zlín: Parkoviště u OD Prior opět slouží, v okolí přibude několik desítek parkovacích míst

21.10.2018 13:45

Nově zrekonstruovaná plocha před obchodním domem PRIOR bude opět sloužit motoristům, místním i návštěvníkům Zlína. Rekonstrukci parkoviště u obchodního domu PRIOR dokončily ve spolupráci se subdodavateli Technické služby Zlín, které městský parkovací systém také provozují. 107 parkovacích míst je k dispozici od pondělí 22. října.

Zlín: Parkoviště u OD Prior opět slouží, v okolí přibude několik desítek parkovacích míst
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Parkování ve městě věnujeme maximální pozornost. Pro usnadnění krátkodobého parkování v centru Zlína jsme upravili sazbu parkovného. První hodina tak bude na parkovištích u OD PRIOR a u Velkého kina zdarma. Za každou další započatou hodinu pak řidiči zaplatí 20 Kč,“ vysvětlil Patrik Kamas, náměstek primátora.

Na konci října bude dokončena také rekonstrukce parkovacích ploch a chodníků v prostoru, vymezeném OD PRIOR, Velkým kinem a hotelem MOSKVA. „Také tyto opravy provádí Technické služby Zlín. Jednotný systém správy parkovišť zahrne navíc nově vybudované parkoviště za OD PRIOR. V centru města tak přibude 56 zcela nových parkovacích míst,“ doplnil Jakub Černoch, ředitel Technických služeb Zlín.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

7:37 Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

V období od konce dubna do druhé poloviny srpna budou probíhat stavební práce v ulici Okružní v Mařa…