Zlín: Rok 2019. Zastupitelé projednají termíny zasedání

04.12.2018 6:34

Ve čtvrtek 13. prosince projednají zastupitelé města Zlína termíny jednání v roce 2019. Návrh předpokládá celkem sedm řádných jednání. Poprvé by se v novém roce měli sejít 7. února.

Zlín: Rok 2019. Zastupitelé projednají termíny zasedání
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Jednacím dnem zůstává čtvrtek, stejně jako tomu bylo v předchozích volebních obdobích. Předpokládá se i stejný čas zahájení, tedy 9. hodina. „Zasedání zastupitelstva jsou veřejná, může se jich tedy účastnit i občané,“ doplnil Tomáš Lang, vedoucí Odboru kanceláře primátora.

Průběh jednání a hlasování zastupitelstva můžou zájemci sledovat i na obrazovkách svých počítačů. Stačí, když si „kliknou“ na ikonu Online přenos ze zasedání zastupitelstva, která je v den zasedání umístěná v sekci Mohlo by vás zajímat na úvodní straně městského webu www.zlin.eu.

Zastupitelstvo města Zlína tvoří 41 členů z osmi politických stran a hnutí: ANO 2011, Starostové a nezávislí, KDU-ČSL, ODS, Zlín 21, Česká pirátská strana, Rozhýbejme Zlín a SPD.

Rada města Zlína bude mít v roce 2019 celkem 25 řádných jednání, jednacím dnem zůstává pondělí. Poprvé se sejde v pondělí 7. ledna. Tato jednání jsou neveřejná. Rada města má 11 členů a tvoří jí představitelé hnutí a stran, které uzavřely koalici: ANO 2011, Starostové a nezávislí, KDU-ČSL, ODS a Česká pirátská strana.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…