Zlín: Za pololetní vysvědčení vstup do zoo zdarma

30.01.2020 21:10

V pokladně zoo předložte letošní pololetní vysvědčení nebo jeho opis, a ve dnech 30. ledna až 2. února 2020 máte zajištěn volný vstup do zlínské zoo.

Zlín: Za pololetní vysvědčení vstup do zoo zdarma
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Milí žáci a studenti,

stačí v pokladně zoo předložit vaše letošní pololetní vysvědčení nebo jeho opis (v tištěné podobě) a ve dnech 30. ledna-2. února 2020 (ve čtvrtek, v pátek, sobotu a neděli) máte zajištěn volný vstup do zlínské zoo. Známky vůbec nerozhodují, volnou vstupenkou a také hezkým dárkem odměníme každé letošní pololetní vysvědčení. Akce samozřejmě platí i pro slovenské školáky a studenty.

I v zimním období má zlínská zoo svůj půvab, je plná života a rozhodně stojí za návštěvu. Do venkovních výběhů stále vychází spousta zvířat. A to nejen rodilí otužilci, jako jsou třeba tygři ussurijští, pandy červené, lachtani, velbloudi, klokani nebo lamy vikuně, ale i teplomilní sloni, nosorožci, zebry, pštrosi nebo antilopy. Příjemnou pohodu nabízejí velké pavilony. V Zátoce rejnoků panuje „letních" 26 stupňů, při krmení a hlazení rejnoků rychle odložíte teplé oblečení. Na chladné počasí zapomenete také v tropické hale Yucatan, v pavilonech žiraf a slonů.

Občerstvení zajistí restaurace Limpopo, k dispozici bude i Chocolatérie s nabídkou skvělé kávy a pralinek. Hezké dárky ze zoo nabídnou zooshopy u hlavního a sezónního vstupu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…