Zlín: Zaměstnankyně radnice znovu pomohly dobré věci

01.03.2018 19:00

Celkem 31 darovanými kabelkami podpořily zaměstnankyně zlínského magistrátu letošní ročník charitativního projektu Kabelkový veletrh, kterou pořádá organizace Naděje Zlín ve spolupráci se Zlínským deníkem.

Zlín: Zaměstnankyně radnice znovu pomohly dobré věci
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Moc všem kolegyním na úřadu děkujeme. Jejich kabelky poslouží dobré věci a pomůžou potřebným,“ ujistil mluvčí zlínské radnice Zdeněk Dvořák. Dodal, že k projektu se město připojilo už počtvrté.

Princip Kabelkového veletrhu je jednoduchý. Kdo má stále ještě hezkou a funkční kabelku, kterou už ale nechce nosit, daruje ji organizátorům této akce. Ti dary ocení a následně prodají zájemkyním. Letos se prodej uskuteční v pondělí 16. dubna od 15 do 18 hodin v prostorách Městského divadla Zlín. Výtěžek bude věnován na činnost Naděje Zlín, která pomáhá seniorům a lidem nemocným Alzheimerovou chorobou a s mentálním postižením. Více o organizaci ZDE.

Sběr kabelek probíhá na mnoha místech:

Město Zlín dlouhodobě podporuje celou řadu charitativních akcí. Je součástí například cyklotour Na kole dětem, která pomáhá onkologicky nemocným dětem, pomáhá s prodejem vánočních růží pro nadaci Šance, propaguje dárcovství krve a kostní dřeně, představitelé města podporují činnost tréninkové kavárny Slunečnice nebo se účastní Dne pro Zuzanku a řady dalších akcí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…