Znojmo: 12. ročník Dyslektické olympiády bude hostit ZŠ Pražská

31.01.2020 7:35

Každoroční Dyslektická olympiáda pro žáky 1. stupně základních škol se uskuteční opět na ZŠ Pražská. Soutěže se každoročně účastní kolem sta dětí ze Znojma a okolí. Deset družstev vyšlou na soutěž tři znojemské školy, a to za podpory města Znojma.

Znojmo: 12. ročník Dyslektické olympiády bude hostit ZŠ Pražská
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Žáky na olympiádu vyšlou ZŠ Pražská, ZŠ náměstí Republiky a ZŠ Václavské náměstí, přičemž každé družstvo tvoří 5 žáků. Město Znojmo přispěje částkou 10 000 korun, která bude využita na uhrazení účastnického poplatku za družstva znojemských škol (startovné 1 000 korun/družstvo). Z poplatku budou zakoupeny např. pomůcky pro soutěže nebo ceny.

Předpokládaný termín 12. ročníku Dyslektické olympiády je 26. května 2020 a pořadatelé očekávají na 100 soutěžících. Žáci budou soutěžit v pětičlenných družstvech a plnit úkoly z různých oblastí. Na organizaci se podílejí Pedagogicko – psychologická poradna Znojmo, Policie Znojmo, NP Podyjí nebo Lesy ČR, MUDr. Helena Danielová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

22:28 Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

V nedávné době byly dokončeny dvě územní studie, které stanovují rozsah a způsob zástavby na plochác…