Znojmo: Blokové čištění startuje 29. března. Nezapomeňte si přeparkovat!

11.03.2016 18:47

Od 29. března začíná pravidelné blokového čištění. Rozpis ulic, kde bude čištění probíhat, naleznete na webu www.znojmocity.cz v sekci Praktické odkazy.

Znojmo: Blokové čištění startuje 29. března. Nezapomeňte si přeparkovat!
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

A nezapomeňte si včas přeparkovat svá vozidla. Z důvodu novely zákona o pozemních komunikacích je totiž město povinno vracet odtažené auto na původní místo, a tak odtah auta při blokovém čištění vyjde hříšníka na 2662 korun. Zaneste si proto do kalendáře už teď, kdy se čistí vaše ulice, abyste se vyvarovali zbytečnému odtahu svého auta.

Rozpis blokového čištění je k dispozici na celý rok 2016. Termíny blokového čištění jsou připraveny na delší dobu dopředu tak, aby si každý mohl v dostatečném předstihu zjistit, kdy se bude čistit právě jeho ulice a kdy je nutné přeparkovat auto. Celkem se bude blokově čistit pětkrát. Podrobné informace o termínech blokového čištění na jednotlivých ulicích získáte také na telefonním čísle společnosti FCC Znojmo, s.r.o. 515 226 631.

Týden před zahájení blokového čištění jsou rozmisťovány přenosné dopravní značky „ZÁKAZ STÁNÍ“ s dodatkovou tabulkou „BLOKOVÉ ČIŠTĚNÍ“ s uvedením data a času provedení. Tam, kde je uzavřený blok ulic, je tento blok označen přenosnou dopravní značkou „ZÓNA“ (začátek a konec) pro zákaz stání z důvodu blokového čištění s uvedením data a času provedení.  Umístění všech přenosných dopravních značek bude zdokumentováno a archivováno k případnému dokazování, kdy a jak byly tyto značky umístěny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…