Znojmo: Chcete prodávat na vinobraní? Nezapomeňte si vyřídit zábor

13.06.2022 17:28 | Tisková zpráva

Ti, kteří chtějí prodávat například burčák v rámci zářijového Znojemského historického vinobraní, by si měli včas vyřídit zábor pozemku. Žádosti se přijímají do 25. srpna.

Znojmo: Chcete prodávat na vinobraní? Nezapomeňte si vyřídit zábor
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Vzhledem k počtu žádostí a zákonem danému postupu při jejich vyřizování budou žádosti o povolení zvláštního užívání místních komunikací v době konání Znojemského historického vinobraní 2022 (9. – 11. září 2022) přijímány pouze do 25. srpna 2022. Jedná se například o zábory za účelem umístění stánků v průčelí domů nebo u vstupů do nemovitostí.

Na ulici Obroková nebudou v letošním roce zábory povolovány, a to z důvodu provádění stavebních prací na opravě radniční věže a omezenému průchodu na této ulici.

Žádosti vyřizuje Městský úřad Znojmo, odbor dopravy, nám. Armády 8, 669 02 Znojmo. Kontaktní osobou je Vendula Štěpánková, tel. 515 216 439, e-mail vendulka.stepankova@muznojmo.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…