Znojmo: Koláč pro hospic přinesl rekordní výtěžek

15.10.2021 21:23 | Tisková zpráva

Ve středu 6. října 2021 se uskutečnil další ročník akce s názvem Koláč pro hospic, kterou organizuje Oblastní charita Znojmo. Letošní výtěžek je opět rekordní – celkem se vybralo 147 727 korun, tedy o 40 000 korun více než v loňském roce.

Znojmo: Koláč pro hospic přinesl rekordní výtěžek
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Akce má za úkol představit veřejnosti službu Domácí hospic Znojmo. Veřejnost měla možnost za dobrovolný příspěvek podpořit Domácí hospic Znojmo. Odměnou jim za to byl koláč.

Z výtěžku z této sbírky bude pořízen kompenzační a zdravotní pomůcky pro pacienty Domácího hospice Znojmo. Záštitu nad akcí převzal místostarosta MUDr. Pavel Jajtner.

„Děkujeme našim partnerům pekárně Ivanka, která napekla koláče, městu Znojmu, Nemocnici Znojmo, zaměstnancům Finančního úřadu, Městského úřadu Znojmo, Správy sociálního zabezpečení Znojmo, firmě Nevoga, supermarketům Albert a Kaufland a všem, kteří přispěli,“ říká ředitel Oblastní charity Znojmo Evžen Adámek.

„Děkujeme také všem dobrovolníkům ze Střední zdravotnické školy a Vyšší odborné školy zdravotnické Znojmo, kteří obětovali svůj čas a pomohli nám s nabídkou sladkých koláčů veřejnosti,“ dodal Adámek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…