Znojmo: Koláč pro hospic přinesl rekordní výtěžek

15.10.2021 21:23 | Tisková zpráva

Ve středu 6. října 2021 se uskutečnil další ročník akce s názvem Koláč pro hospic, kterou organizuje Oblastní charita Znojmo. Letošní výtěžek je opět rekordní – celkem se vybralo 147 727 korun, tedy o 40 000 korun více než v loňském roce.

Znojmo: Koláč pro hospic přinesl rekordní výtěžek
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Akce má za úkol představit veřejnosti službu Domácí hospic Znojmo. Veřejnost měla možnost za dobrovolný příspěvek podpořit Domácí hospic Znojmo. Odměnou jim za to byl koláč.

Z výtěžku z této sbírky bude pořízen kompenzační a zdravotní pomůcky pro pacienty Domácího hospice Znojmo. Záštitu nad akcí převzal místostarosta MUDr. Pavel Jajtner.

„Děkujeme našim partnerům pekárně Ivanka, která napekla koláče, městu Znojmu, Nemocnici Znojmo, zaměstnancům Finančního úřadu, Městského úřadu Znojmo, Správy sociálního zabezpečení Znojmo, firmě Nevoga, supermarketům Albert a Kaufland a všem, kteří přispěli,“ říká ředitel Oblastní charity Znojmo Evžen Adámek.

„Děkujeme také všem dobrovolníkům ze Střední zdravotnické školy a Vyšší odborné školy zdravotnické Znojmo, kteří obětovali svůj čas a pomohli nám s nabídkou sladkých koláčů veřejnosti,“ dodal Adámek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…