Znojmo: Město opět ocení velikonoční výzdobu

07.04.2019 7:35

Město Znojmo vyhlašuje soutěž Velikonoční Znojmo 2019. Hodnotit se bude venkovní výzdoba domů a bytů ve městě Znojmě a jeho městských částech a výlohy provozoven v městské památkové rezervaci. Porota ocení i nejkrásnější břízky, které v Obrokové ulici ozdobí děti ze znojemských škol a školek.

Znojmo: Město opět ocení velikonoční výzdobu
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Soutěž Velikonoční Znojmo má před sebou již osmý ročník. Jejím cílem je podpořit občany Znojma a provozovatele prodejen, kteří svojí výzdobou přispívají k jarní a velikonoční atmosféře. Soutěžit se bude opět ve třech kategoriích: O nejkrásnější velikonoční výzdobu, O nejkrásnější velikonoční výlohu a O nejkrásnější velikonoční břízku.

Přihlásit se je nutné pouze do kategorie O nejkrásnější velikonoční výzdobu, kdy porota hodnotí venkovní výzdobu domů a bytů ve Znojmě, a to elektronicky na adrese ZDE zasláním soutěžní fotografie s uvedením adresy a data pořízení fotografie (do předmětu uveďte Soutěž – Velikonoční Znojmo). Fotografie je nutné zaslat do pátku 26. dubna.

Do kategorií O nejkrásnější velikonoční výlohu a O nejkrásnější velikonoční břízku se není nutné hlásit. Odborná porota vyhodnotí během Velikonoc jak nejkrásnější velikonoční výzdobu obchodů a dalších provozoven v městské památkové rezervaci, tak i břízky v Obrokové ulici, přičemž v této kategorii vybere jednu nejpovedenější břízku za mateřské školy, jednu za základní školy.

Výherci se mohou těšit na vstupenky na Znojemské historické vinobraní 2019 a na poukázky do zahradnictví Městské zeleně. Školáci a školačky zase na výlet turistickým vláčkem.

Výsledky soutěže budou zveřejněny na internetových stránkách města Znojma a ve Znojemských LISTECH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…