Znojmo: Město pořádá další workshop k marketingové strategii

20.01.2020 19:33

Město Znojmo zve na workshop, při kterém se bude diskutovat finální návrh Marketingové strategie cestovního ruchu města Znojma 2030. Workshop se uskuteční v úterý 28. ledna od 15:00 hodin v Dolním sále Znojemské Besedy na Masarykově náměstí.

Znojmo: Město pořádá další workshop k marketingové strategii
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Druhý workshop navazuje na ten úvodní prosincový, jehož cílem bylo odhalit rozvojový potenciál cestovního ruchu, identifikovat slabiny současného stavu a nakročit správným směrem při přípravě marketingové strategie. Její návrh se nyní prodiskutuje na lednovém workshopu.

Workshop organizuje město Znojmo se společností CE-Traffic, a.s. Ta je zároveň i zpracovatelem Marketingové strategie cestovního ruchu města Znojma 2030. Zájemci musí svoji účast na workshopu potvrdit předem e-mailovou zprávou paní Ing. Ivetě Staré (ZDE), tel. 728 994 687.

Marketingová strategie cestovního ruchu města Znojma 2030 ve Znojmě je zpracovávána v rámci projektu Strategický rozvoj města Znojma, na který získalo město dotaci z Evropské unie a státního rozpočtu. Jedním z cílů projektu je mimo jiné vytvoření dokumentů, zaměřených na řízení a strategický rozvoj města Znojma.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…