Znojmo: Nádoby na bioodpad jsou pořád k dispozici

28.03.2015 10:31

Svoz nádob na bioodpad už je v plném proudu. Kdo ještě nemá nádobu na bioodpadu, nemusí zoufat. Stačí zažádat si na městském úřadě. K dispozici je ještě téměř tisíc nádob.

Znojmo: Nádoby na bioodpad jsou pořád k dispozici
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Stačí, pokud se dotyčný dostaví na odbor investic a technických služeb na Obrokové ulici, a to konkrétně za paní Petrou Holíkovou. Zde se vyplní papíry, na základě kterých si občan potom může nádobu na bioodpad vyzvednout v areálu společnosti .A.S.A. EKO Znojmo, s.r.o. na Dobšické ulici.             

Bioodpad se sváží ve stejný den, jako je svoz komunálního odpadu, a to každý lichý týden. Tato služba je bezplatná, tedy v rámci služeb za svoz komunálního odpadu.

Do kontejneru na bioodpad lze vyhazovat trávu, rostliny a rostlinné zbytky, seno, slámu, listí, štěpky a piliny nebo dřevní hmotu včetně menších větví. Do bionádoby naopak nepatří zbytky jídel, živočišné zbytky, exkrementy zvířat, komunální odpad nebo recyklovatelné složky odpadu, nebezpečný odpad, stavební odpad nebo textil. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…