Znojmo: Parčík před nádražím prokoukl

10.12.2014 19:17 | Zprávy

Práce na revitalizaci parčíku před nádražím jsou hotové. Zmizelo tak poslední zanedbané místo, které návštěvníci přijíždějící vlakem nebo autobusem vidí jako první.

Znojmo: Parčík před nádražím prokoukl
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Dvakrát první dojem neuděláte, proto jsme investovali do úprav parčíku před nádražím tak, abychom ho zvelebili. Pro domácí vznikl další příjemný kout, kde je možné posedět a odpočinout si,“ komentuje revitalizaci parčíku starosta Vlastimil Gabrhel.

V rámci stavebních prací se zrekonstruoval chodník podél slepé komunikace k nádražní budově a vybudovaly se příčné chodníky i průchozí chodník v zelené ploše. Novinkou je plocha čtvrtkruhového tvaru, v níž je osazeno pítko. Chlubit se může také novým mobiliářem. Až se na jaře parčík zazelená, bude návštěvníky vítat ještě přívětivěji. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Radnicí zněl cinkot medailí, přinesli je ukázat písečtí „ZIPáci“

13:37 Písek: Radnicí zněl cinkot medailí, přinesli je ukázat písečtí „ZIPáci“

Tanečnice a tanečníci z Tanečního centra Z.I.P. se spolu s lektory přišli na radnici podělit o rados…