Znojmo: Přijďte se poradit o svém návrhu

25.04.2019 19:33

Máte nápad, jak zlepšit naše město, a rádi byste se zapojili do participativního rozpočtování, do projektu Tvoříme Znojmo? Město Znojmo zve všechny navrhovatele na konzultační odpoledne, které se uskuteční ve čtvrtek 2. května 2019 v 15:00 hodin v Domečku (budova České spořitelny, ulice Pontassievská).

Znojmo: Přijďte se poradit o svém návrhu
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Navrhovatelé zde získají praktické informace, které usnadní správnou tvorbu jejich návrhu. Správná tvorba a formulace návrhu může zvýšit šance samotného projektu při následném posouzení jeho proveditelnosti.

Na konzultační schůzce budou přítomni například zástupci odborů Městského úřadu Znojmo (odbor investic a technických služeb, majetkový a územního plánování a strategického rozvoje), se kterými se navrhovatelé mohou o svém projektu poradit. Dozví se tak například, jak je daný projekt náročný z hlediska financí, zda existují překážky ze strany legislativy nebo majetkoprávních vztahů a další informace.

Tvoříme Znojmo
Zapojit se se svým návrhem do participativního rozpočtu může každý občan starší 15 let s trvalým pobytem ve Znojmě nebo jeho městských částí, a to od 1. dubna do 31. května, kdy končí lhůta pro podání návrhů přes online Google formulář. Kromě základních informací o projektu by návrh měl obsahovat i odůvodnění, proč by se právě tento projekt měl realizovat, pro koho bude přínosný a jaké jsou jeho předpokládané náklady. Ty se mají pohybovat od 50 000 do 750 000 korun. Formulář i detailní informace jsou k dispozici na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.