Znojmo: Průzkum má vyhodnotit, co lidé sledují a preferují

14.09.2019 10:41

Znojemská radnice spojila síly s Institutem veřejné správy při Masarykově univerzitě. Cílem je získat průzkum efektivní komunikace směrem k občanům. Hodnotí se jak komunikace pomocí tradičních médií, tak i pomocí těch nových, zejména sociálních sítí.

Znojmo: Průzkum má vyhodnotit, co lidé sledují a preferují
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

V průzkumu komunikace měst na Facebooku, kterou realizoval Institut veřejné správy společně s PR Akademií vloni, vyšlo Znojmo jako nejlépe komunikující město v České republice.

„Chtěli jsme proto se Znojmem navázat užší spolupráci a zaměřit se podrobněji nejen na jeho komunikaci na Facebooku, ale také na ostatních sociálních sítích a skrze i další kanály. Naším cílem je také porovnat, zda lidé preferují online komunikaci nebo tradiční média a jaké typy informací kde očekávají,“ říká Filip Hrůza, ředitel Institutu veřejné správy.

„Kromě dotazů, jaké komunikační kanály občané preferují, jsme do ankety zařadili také dotazy, zda se k nim dostávají všechny informace, o které mají zájem, a zda se k nim dostávají včas. Bude to pro nás velmi cenná vazba, jak naši komunikaci směrem k občanům ještě zlepšit,“ doplňuje Zuzana Pastrňáková, tisková mluvčí znojemské radnice.

Dotazník je k nalezení ZDE. Dotazník můžete načít také z QR kódu. Vyplnění krátkého dotazníku nezabere více než pár minut času.

„Abychom docílili co nejlepšího vzorku obyvatel v našem průzkumu, doplníme online anketu ještě také o dotazníkové šetření přímo v ulicích města. To chystáme ve spolupráci s radnicí na říjen,“ dodává Filip Hrůza.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

16:31 Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

Světová přehlídka kreativity Maker Faire zavítá poprvé do Jihlavy. Jednodenní akce se uskuteční 20. …