Znojmo: Radnice opět hledá investora do Malé Louky

16.03.2018 17:32

Nabídnout Znojmákům kvalitní bydlení s občanskou vybaveností – to je cílem rozvojové lokality Malá Louka, pro kterou se město snaží najít investora. Pozemky jsou nabízeny za cenu, vycházející z aktuálního znaleckého posudku, a to za 65 680 200 korun. Investoři mohou podávat své nabídky do pátku 18. května 2018.

Znojmo: Radnice opět hledá investora do Malé Louky
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Lokalitu Malá Louka chce město prodat v souladu s územním a regulačním plánem. Jedná se o poslední větší zastavitelnou plochu území nedaleko centra Znojma s kompletní veřejnou infrastrukturou (škola, školka, komerční objekty, pošta, lékárna atd.).

Aktuální cena pozemků o celkové výměře 53 059 m2 činí 65 680 200 korun. Podmínkou prodeje je dodržet územní a regulační plán, který předpokládá, že v lokalitě vyroste 7 bytových domů, 5 viladomů a 2 terasové domy s celkovým počtem 266 bytů.

Území je ohraničeno Vídeňskou ulicí na západě, Brněnskou na jihu, Družstevní a Kotkovou na východě a Hakenovou ulicí na severu. Napojení lokality na dopravní infrastrukturu (ulice Vídeňská) bude vybudováno soukromým vlastníkem pozemků parc. č. 966/1 a parc. č. 969/35 v k. ú. Znojmo – město, a to nejpozději do konce roku 2018. Součástí celé koncepce je také kvalitní a zdravá zeleň a založení nových pozemků s funkcí veřejné zeleně. Na pozemcích veřejné zeleně jsou navrženy plochy pro setkávání obyvatel, jejich odpočinek a plochy pro sport a rekreaci.

Bližší informace včetně podrobného regulačního plánu jsou k dispozici ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…