Znojmo: Rekonstrukce toalet v Kině Svět je hotová

11.02.2021 19:31

Kino Svět je sice pořád bez návštěvníků, zato řemeslníci se tu během zimy vyřádili. Po dvou měsících prací je rekonstrukce toalet v Kině Svět kompletní. V prostorech zůstaly původní v podstatě pouze obvodové zdi, vše ostatní je nové. Město tu investovalo více než 1 200 000 korun.

Znojmo: Rekonstrukce toalet v Kině Svět je hotová
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Rekonstrukce se týkala prostorů dámských i pánských toalet. Součástí rekonstrukce byly bourací práce, odstranění původních rozvodů vody, topení i oken. Následně se zde vybudovaly nové rozvody vody a elektriky, nové bude topení, vyměnily se dveře i okna, místnosti mají novou výmalbu, dlažbu a obklady, kompletně nové zařízení (umyvadla, pisoáry, toalety) a veškeré příslušenství (bezdotykový dávkovač mýdla, dávkovač jednorázových ubrousků, zrcadla aj.).

Anketa

Chcete, aby vláda Andreje Babiše dovládla do voleb?

84%
9%
hlasovalo: 25362 lidí

Celý interiér je zařízen s ohledem na to, že se jedná o veřejností hojně navštěvované místo. Odpovídá nejen všem hygienickým předpisům a normám, ale důraz byl kladen i na kvalitu a moderní trendy.

Rekonstrukci provedla Firma Renov, spol. s.r.o., která podala nejvýhodnější cenovou nabídku ve výběrovém řízení. Město do rekonstrukce investovalo 1 200 000 korun.

Budova kina je ve vlastnictví města, a proto do ní i postupně, často i ve spolupráci s provozovatelem kina, investuje. Velký sál, který má kapacitu 161 míst, se modernizoval na konci roku 2013. Následně přišla na řadu digitalizace kina a oprava fasády a vstupního prostoru. V roce 2019 město investovalo do oprav malého sálu, kde se opravila podlaha, položil se nový koberec a následně se namontovalo 104 nových sedaček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…