Znojmo: Rok 2020 bude pro vinaře opět nabitý

26.01.2020 10:57

Rok 2020 bude pro 20 vinařů spolku VOC Znojmo opět nabitý. Přinese navíc jednu velkou novinku: festival vína v metropoli – v Praze.

Znojmo: Rok 2020 bude pro vinaře opět nabitý
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Kromě tradičního květnového Festivalu vín VOC Znojmo, který proběhne 8. května již podvanácté, zveme všechny milovníky vína poprvé na Festival vína VOC Znojmo v Praze. Ochutnávka nově certifikovaných vín se uskuteční ve čtvrtek 18. června v Grébovce v Havlíčkových sadech,“ prozrazuje předseda spolku VOC Znojmo.

Do Znojma se po dvou letech opět vrátí Nominační výstava vín. Ochutnávka vín ze Znojemské podoblasti s více než 250 víny bude v sobotu 5. září v klášteře Dominikánů na Dolní České.

„Vrcholem akcí bude tradičně ochutnávka našich vín na Znojemském historickém vinobraní. V pátek 10. září a v sobotu 11. září nás návštěvníci najdou na scéně u rotundy sv. Kateřiny a znojemského hradu,“ připomíná Koudela.

Přes sezónu bude opět jezdit Vinobus a otevřené bude i Informační centrum VOC Znojmo ve Vlkově věži se speciálním vinným barem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…