Znojmo: Únanovská se pro auta uzavře až 6. března. Pro autobusy platí uzavírka od 1. března

28.02.2018 12:20

Avizovaná uzavírka Únanovské ulice ve Znojmě, která souvisí se stavbou obchvatu, se pro osobní automobily o pár dnů odkládá. Důvodem je mrazivé počasí a nepříznivé klimatické podmínky, které nedovolují zahájit stavební práce s prvním březnovým dnem.

Znojmo: Únanovská se pro auta uzavře až 6. března. Pro autobusy platí uzavírka od 1. března
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Stavební práce začínají odfrézováním stávající vozovky, ale při teplotách pod bodem mrazu je nelze provádět, neboť tato technologie je závislá na dodávce vody.

Pro osobní automobily se tak Únanovská uzavře až v úterý 6. března, do té doby bude Únanovská bez omezení průjezdná. Pouze autobusové linky budou po objízdné trase jezdit již od zítra. Jelikož jsou schváleny objížďkové jízdní řády od 1. března, musí městská autobusová doprava i linkové autobusy jezdit podle objížďkových jízdních řádů po objízdné trase. Linky mají návaznost na další linky např. až na Krumlovsku, takže není možné je vést je jinak a rovněž není možné na 5 dnů schvalovat jiné jízdní řády.

Připomínáme, že v této fázi uzavírky (od 6. března) je domluvené, že sanitky a další vozidla integrovaného záchranného systému budou do nemocnice jezdit přes ulici Trentskou a Městský lesík. Občany proto prosíme o obezřetnost právě v souvislosti s průjezdem sanitek.

Uzavírka Únanovské ulice potrvá až do 20. května. Další informace k uzavírce a objízdným trasám najdete zde: https://www.znojmocity.cz/rozhodnuti/d-60241. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …