Znojmo: Už 12 let probíhá soutěž o nejkrásnější vánoční výzdobu

28.11.2022 18:11 | Tisková zpráva

Soutěž Vánoční Znojmo, kterou vyhlašuje znojemská radnice, se zařadila mezi každoroční tradice znojemského adventu. Letos jde již o dvanáctý ročník. Soutěží se o nejkrásnější venkovní výzdobu domů a bytů ve městě Znojmě a v jeho městských částech. Se svou výzdobou výloh se také mohou připojit podnikatelé v městské památkové rezervaci. Hodnotí se i stromečky na Obrokové ulici, o jejichž ozdobení se postarají děti z mateřských a základních škol a také děti z ostatních neškolních subjektů.

Znojmo: Už 12 let probíhá soutěž o nejkrásnější vánoční výzdobu
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Soutěž Vánoční Znojmo bude probíhat ve třech kategoriích:

O nejkrásnější vánoční výzdobu

Odborná porota vyhodnotí venkovní výzdobu domů a bytů ve městě Znojmě a v jeho městských částech. Hodnotit se bude výzdoba předzahrádek, vchodů do domu či oken.

Možnost přihlášení se do soutěže:

Elektronicky na adrese simona.chmelikova@muznojmo.cz, zasláním soutěžní fotografie s uvedením adresy a data pořízení fotografie (do předmětu emailu napište Soutěž – Vánoční Znojmo).
Fotografie do soutěže je možné zasílat do soboty 26. prosince 2022.

O nejkrásnější vánoční výlohu

Odborná porota vyhodnotí nejkrásnější vánoční výzdobu obchodů a dalších provozoven v městské památkové rezervaci. Do soutěže se není nutné přihlašovat. Porota během adventu projde celou městskou památkovou rezervaci a výlohy ohodnotí.

O nejkrásní vánoční stromek

Odborná porota vyhodnotí nejhezčí nazdobený vánoční stromek v Obrokové ulici – jeden za mateřské školy, jeden za základní školy a jeden za ostatní subjekty pracující s dětmi. Do soutěže se není nutné předem hlásit.

Vyhodnocení soutěže a předání cen proběhne na začátku ledna. Výherci z řad veřejnosti a podnikatelů se mohou těšit na poukázky do zahradnictví Městské zeleně Znojmo. Mateřské školy, základní školy a ostatní subjekty na vyjížďku turistickým vláčkem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…