Znojmo: V dárkovém okénku ZnojmoRegionu nakoupíte i podpoříte

30.11.2020 7:35

Kdo hledá tip na originální dárek, měl by se zastavit v kanceláři destinační společnosti ZnojmoRegionu v Obrokové ulici. Dárkové okénko s nabídkou vánočních dárků ze Znojemska se tu otevře každou adventní středu. Nákupem navíc podpoříte regionální výrobce a služby.

Znojmo: V dárkovém okénku ZnojmoRegionu nakoupíte i podpoříte
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Dárkové okénko bude otevřeno vždy od 9 do 19 hodin. Myšlenka nabídnout různorodé regionální dárky na jednom místě v centru Znojma se tu zhmotní vůbec poprvé. A proč právě ve středu, vysvětluje Irena Navrkalová, tajemnice společnosti: „Středu jsme vybrali záměrně. Chtěli jsme naši nabídku spojit s trubačskými koncerty z radniční věže, které budou o adventních středách vždy od 18 hodin. Zároveň je středa úředním dnem, kdy řada občanů chodí na městský úřad v našem sousedství. Mohou tak spojit příjemné s užitečným.“

Anketa

Jste pro otevření obchodů a restaurací?

59%
41%
hlasovalo: 21549 lidí

Ve vánočním dárkovém okénku je možné zakoupit kromě vín Znojemské vinařské podoblasti mnoho dalšího. Své výrobky nebo dárkové vouchery v něm nabídnou Znojemský městský pivovar, Hasičský pivovar Bítov, Znovín Znojmo, portál VINOTRH, Laser Game ve Znojmě, Excalibur City, a to včetně Merlinova dětského světa nebo Muzea Terra Technica. Dále Vranovská pláž, PREMIUM Hotel Znojmo, Vodácké centrum, Ruční papírna Stará škola Želetice a také archeologické muzeum z Vedrovic a Jihomoravské muzeum ve Znojmě. K zakoupení bude CD s Cimbálovou muzikou Antonína Stehlíka.

Veškeré nabízené dárky zde budou prodávány za stejné ceny jako u výrobce či poskytovatele dané služby. Můžete si také dárky rovnou nechat zabalit do speciálního znojemského balicího papíru, který letos zdarma rozdává město Znojmo. Sortiment bude v průběhu adventu neustále doplňován a podrobnosti o jednotlivých dárcích a jejich dodavatelích zveřejňovány ZDE nebo na facebookovém profilu ZnojmoRegionu (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…