Znojmo: Vánoční osvětlení stojí 870 korun za den

20.12.2022 12:09 | Tisková zpráva

„Vánoční výzdobu a osvětlení jsme nechtěli omezovat, protože to je neodmyslitelná součást předvánočního Znojma,“ uvedla starostka města Ivana Solařová a dodala, že „díky nasmlouvaným cenám elektřiny a úsporným žárovkám ve výzdobách se nám podařilo zajistit náklady na vánoční osvětlení v přijatelných mezích.“

Znojmo: Vánoční osvětlení stojí 870 korun za den
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Náklady na elektřinu pro vánoční osvětlení Znojma vyjdou v období 27. 11. 2022 – 31. 12. 2022 na 870 Kč za den. V období 1. 1. 2023 – 6. 1. 2023 bude částka vyšší, v souladu s předpokládanými cenami pro rok 2023 by to mělo být 3527 Kč za den.

Nasvícení samotného vánočního stromu na Masarykově náměstí vyjde v období do konce roku na 24 Kč za den, od Nového roku, opět v souladu s předpokládanými cenami pro rok 2023, by to mělo být 98 Kč za den.

Předpokládáme, že celková cena za elektřinu pro vánoční osvětlení našeho města vyjde za celé období na necelých 52 tisíc korun. Všechny uvedené položky jsou včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…