ANO má už místní organizaci i ve Velkém Meziříčí

27.09.2015 17:00

Předsednictvo celostátní organizace schválilo založení místní organizace ve Velkém Meziříčí. V závěru loňského roku podalo několik, v té době ještě sympatizantů, žádost o přijetí za řádného člena hnutí ANO.

ANO má už místní organizaci i ve Velkém Meziříčí
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Proces prověřování nově přijímaných adeptů je dlouhodobější záležitostí a tak až koncem května jsme obdrželi kladné vyjádření k námi podaným přihláškám. Následně jsme podali žádost o založení místní organizace, která byla kladně vyřízena výše uvedeného data. Na ustavujícím sněmu, konaném 3. července 2015, jsme zvolili předsednictvo v následujícím složení: předseda - ing. František Smažil, první místopředseda – ing. Vladimír Malec, revizor hospodaření – Bc. Ladislav Kubík. Po vyřízení organizačních formalit začala místní organizace oficiálně fungovat.

Nově vzniklá místní organizace je tvořena pěti řádnými členy hnutí a třemi sympatizanty. Toto číslo není nijak závratné, ale jsme na začátku. S potěšením k tomu doplním přívlastek „aktivních“ členů, pracujících v komisích a výborech zřizovaných zastupitelstvem města. K našim dalším činnostem patří i pravidelné schůzky konané s měsíčním intervalem.

A jak se díváme do budoucna? Místní organizace hnutí ANO rozšířila spektrum existujících politických uskupení v našem regionu a jsme přesvědčeni, že pro občany se tím rozšířila možnost výběru jimi volených představitelů. V naší činnosti preferujeme aktivitu a čestnost, s tímto krédem pracujeme a nadále hodláme pracovat.

Pokud tyto kvality osloví další spoluobčany, uvítáme jejich podporu a spolupráci. Rovněž uvítáme další sympatizanty eventuálně členy, kteří mají chuť zapojit se a jsou ochotni konkrétně pro to něco dělat.

Za místní organizaci ANO Velké Meziříčí - František Smažil, předseda MO 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…