Aktivitu Středočeského kraje a jeho představitelů mapuje krajský web

25.02.2014 13:00

Na webovém portálu Středočeského kraje (SČK) je pro veřejnost připraven detailní přehled o dění v kraji.

Aktivitu Středočeského kraje a jeho představitelů mapuje krajský web
Foto: Redakce
Popisek: Josef Řihák (ČSSD)

Tiskové zprávy jsou veřejně dostupné na webových stránkách kraje (www.kr-stredocesky.cz) na titulní straně. Zároveň jsou k přečtení na Facebooku Krajského úřadu SČK (https://www.facebook.com/#!/KrajskyUradStredoceskehoKraje?fref=ts) včetně zpravodajského serveru Parlamentnilisty.cz (http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373). Oddělení pro styk s médii a veřejností Krajského úřadu SČK zároveň distribuuje tiskové zprávy prostřednictvím mluvčí všem médiím.

Není pravda, že poslední tisková zpráva pochází ze 14. srpna 2013, jak se píše v článku Parlamentních listů. Denně vydáváme průměrně tři až pět tiskových zpráv o činnosti hejtmana SČK Josefa Řiháka, krajských radních a o Krajském úřadu SČK. Aktuálně se informuje o důležitých bodech z jednání Rady SČK a Zastupitelstva SČK. Pro informaci - od uvedeného data vydalo Oddělení informací a styku s veřejností celkem 353 tiskových výstupů. Denně vyřizuje četné novinářské dotazy, na které se snaží odpovědět v co nejkratší lhůtě.
 
Informace o dění v kraji jsou zveřejňovány také v novém internetovém Magazínu SČK, který vychází dvakrát měsíčně od 6. listopadu 2013 a prostřednictvím reportáží mapuje důležité události v kraji za dané časové období. Magazín je k vidění na internetovém serveru: youtube.com či na Facebooku. Vysílá se také v čekárnách všech pěti krajských nemocnic a v některých regionálních televizích.
 
Informace se k veřejnosti dostávají také prostřednictvím inzerce ve velkých denících. Například v Parlamentních listech se lze o kraji dozvědět na
http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373.
 
Souhrnný přehled činnosti za rok 2013 nabízí brožura s názvem Středočeský kraj „Příjemné místo k žití“ (První rok hejtmana MVDr. Josefa Řiháka), která vyšla na začátku ledna 2014.
 
V současné době Středočeský kraj připravuje novou podobu krajských webových stránek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-stredocesky.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

8:04 Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k resortu Ministerstva pro místní rozvoj.